Skip links

Over mij

Crisiscommunicatie en crisismanagement

Als expert in crisiscommunicatie en crisismanagement, bied ik organisaties mijn deskundigheid aan. Ik geloof dat het begrijpen van de interne en externe omgeving de basis is voor succesvolle crisiscommunicatie.

Met een ervaring van 10 jaar in het trainen van crisiscommunicatieteams binnen verschillende sectoren en als adviseur tijdens incidenten, ben ik in staat om een stevige bijdrage te leveren in crisissituaties. Ik houd hierbij altijd rekening met het verbeteren van de efficiëntie van teams en organisaties, zonder de menselijke factor uit het oog te verliezen.

Tijdens mijn loopbaan als trainer en adviseur crisiscommunicatie en crisismanagement, heb ik verschillende crisiscommunicatieteams getraind. Van zorg- en overheidsinstellingen tot de industriële sector, zowel in binnen- als buitenland. Daarnaast heb ik ook als adviseur en persvoorlichter opgetreden tijdens incidenten, zoals bij de GGD tijdens de coronacrisis, voor de Belgische politie tijdens de aanslagen in Brussel, voor verschillende gemeenten bij zedenzaken, steekpartijen, dreigingen en andere soorten (fysieke) crises.

Als expert in crisiscommunicatie en crisismanagement ben ik klaar om u te ondersteunen:

  • In de voorbereiding: door het ontwikkelen van crisis- en communicatieplannen en het trainen van uw medewerkers.
  • Tijdens een crisis: door deel te nemen aan uw crisisteam als voorzitter, hoofd communicatie, persvoorlichter, omgevingsanalist of in een andere rol.
  • Na de crisis: door te helpen bij evaluatie en nafase.

Als u meer wilt weten over mijn achtergrond, neem dan gerust een kijkje op mijn LinkedIn voor meer informatie over mijn achtergrond.

Podcasts, artikelen & videos

Home
Account
Cart
Search